Результати конкурсу постерів  «Неймовірні жінки на захисті миру та безпеки»

Опубліковано deenmarti на

Протягом тижня на сайті Музею жіночої та гендерної історії проходило глядацьке голосування за постери про українське жіноцтво, яке робило й робить свій внесок у захист миру та безпеки України.

Попередньо на конкурс були надіслані творчі роботи від студентства та курсантства харківських вишів, а саме: Харківського національного університету внутрішніх справ, Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківської академії Національної гвардії України, Національного університету цивільного захисту України, Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ». 

Конкурс розпочався 18 травня під час віртуальної екскурсії «Ніч у Музеї”, де всі бажаючі мали можливість знайомства з віртуальною експозицією Музею. Також під час заходу було презентовано декілька конкурсних робіт.

25 травня голосування завершено. Загалом можна сказати, що всі роботи заслуговують на перемогу і є переможними, бо внесок кожної жінки на фронті – це щоразу черговий крок до перемоги України у боротьбі проти агресора. Всі автори/ки робіт отримають дипломи за участь у музейній ініціативі. А роботи студентства та курсантства стануть частиною майбутньої віртуальної експозиції «Неймовірні»

В результаті глядацького відбору призи глядацьких симпатій від коаліції #Харківщина_1325 будуть надані роботам першої трійці, за яку проголосували найбільша кількість осіб.

Отже, згідно голосів, відданих за роботи конкурсантів/ток на сайті https://gendermuseum.com/,  представляємо переможну трійцю:

1 – Олександр Шевченко (образ «Вікторії Гашенко») – ВІТВ НТУ «ХПІ»;

2 – Росіна Веліксар (образ «Євгенії Емеральд») – НАНГУ;

3 – Ярослав Радіонов (образ «Кіри Нечай») – НУЦЗУ.

Також організаторами виділено окрему музейну номінацію, яку отримує – Карина Семенова (образ «Олександри «Катана»), Кременчуцький льотний коледж.

Комана Музею жіночої та гендерної історії дякує партнерам, учасницям та учасникам, які долучилися до створення постерів про українських героїнь.

Категорії: Новини

0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *